30 års fødselsdag for ham – tips og trick

Står du for at arrangere en rigtig god 30 års fødselsdag for en god mandeven eller måske din mandlige kæreste? Her får du nogle tips tricks til hvordan du laver en rigtig uforglemmelig 30 års fødselsdag for ham.

Skal der bookes en stripper?

Det kan være værd at overveje hvorvidt man skal booke en til at komme og strippe for en. Du kan booke en stripper her.

Det kan ligge en hel særlig stemning for den 30 års fødselsdag, når man på denne måde booker strip. De fleste mænd vil med garanti blive meget glade for dette og det ville såmænd blot være sjovt lille input at have under festen. Så længe alle er med på legen, så kan det endda blive rigtig sjovt.

Hvis du er helt overbevist om, at han vil blive glad for at få en stripper på besøg under sin 30 års fødselsdag så kan du naturligvis blot gå i gang med at booke en til at komme og strippe for jer. Men hvis du er lidt mere i tvivl, så kan det være en god idé lige at tage en snak med ham først.

En afslappet eller fornem affære?

Hvis du gerne vil holde en rigtig god 30 fødselsdag for ham, så er det også en god ide at finde ud af, hvorvidt han er interesseret i at have en mere afslappet eller fornem affære. Hvilken type fest tiltaler ham mest? Der er trods alt meget stor forskel på, hvilken dialog og hvilken stemning man kan lægge for festen alt efter hvor afslappet eller fornem den er.

Hvis han er typen der godt kan lide at klæde sig pænt på og at drikke et glas rødvin, så kan det muligvis være en rigtig god idé at holde en fornem affære og dermed fejre den 30 år i fødselsdag med stil.