Underholdning versus undervisning

Går du galt i byen med dine ønsker?

Jeg kan ikke være den eneste som har dummet sig overfor en person, som jeg respekterer højt, men måske også føler mig en kende intimideret af. Sandsynligvis forholder det sig heller ikke sådan. Vi dummer os alle sammen. Spørgsmålet kan da cirkle om hvad man så gør, hvad gør man for at samle sit ansigt op når man har tabt det. Ligger det bare der på gulvet.

En god idé til dig, som har lidt et ansigtstab

En god idé er det at tage en naturlig makeup på, måske endda en økologisk makeup. Du kan finde noget her. Det kan synes som et sjovt alternativ at skulle tage en allergivenlig makeup eller en vegansk makeup på, men der er mening bag galskaben. Det er nemlig godt for moralen at gøre noget moralsk såsom at støtte den grønne omstilling.

Hvorfor forveksle undervisning med underholdning?

Ansigtet ligger tabt dernede på gulvet fordi du gennem en ren tanketorsk er kommet til at forveksle et ord med et andet, som lignede det tilnærmelsesvist. Hvad kan man gøre? Intet. Det sker, at folk kommer til at forveksle ordet undervisning med underholdning.

 

Grunden til at det sker er at de to ord ligger meget tæt op af hinanden, omend de er væsensforskellige i betydning. De indeholder begge præpositionen “under”, som både kan betyde, at noget er under noget i rent forholdsmæssig forstand, men også betyde, at noget er vidunderligt og noget helt helt særligt, som bør beundres og måske endda tilbedes.

 

Fortvivl ikke, menneske. Du har blot bidraget til at gøre verden til et mere skørt og til et sjovere sted.

Hvordan bliver du et sjovere og mere attraktivt væsen?

  • Tag en smuk og naturlig makeup på. Det er der slet ikke noget galt i, tværtimod. Det er såmand bare at være et godt medmenneske at tænke på sit udseende.

 

  • Kom foran i køen ved at være smuk. Tænk ikke blot på dit fysiske ydre, men også på at smukkesere dit indre. Der er mange måder at blive et smukt menneske på. En måde kan være ind imellem at lade andre komme foran i køen.

 

  • Smil med hele dit indre og øv dig i at give og føle kærlighed. Du vil takke dig selv for at opøve denne evne. Det er bedre at kunne elske end at blive elsket.

 

  • Spis grønt og bæredygtigt.

 

  • Læs gode bøger og pas på dit hovede.

Meget mere end bare underholdning

Hvor mange læser stor-romanen Brødrene Karamazov i dag? Det kan ikke være mange. Det skulle da lige være russerne selv, men det er meget mere end bare underholdning. Det er stor og opbyggelig litteratur. Så læs den. Den er smuk, og den gør dig smuk.